logo-wit-witlox-webdesign

Services

We bieden een breed scala aan services.

logo-zwart-witlox-webdesign

Waar kunnen we u mee helpen?

Wij identificeren uw merkbehoeften, onderzoeken uw branche, concurrentie en publiek.

Ontwikkelen een UI / Sitemap en Wireframe voor u. Werken samen met jou en je team om een ​​contentstrategie te vormen. Ontwerpen de afbeeldingen en andere visuele elementen van uw website.

Design

Webdesign met uw klanten in gedachten.
Modern webdesign is meer betrokken dan het maken van een aantrekkelijke website.
Aandacht voor gebruikerservaring, zoekmachineoptimalisatie, gebruiksgemak en technische details zijn slechts enkele elementen die betrokken zijn bij het ontwikkelen van een website die is ontworpen om te presteren in de huidige concurrerende markt.

WordPress

Het gebruiksvriendelijke, zoekmachinevriendelijke en flexibele ontwikkelplatform wordt momenteel op meer dan 35% van alle websites gebruikt.
WordPress biedt een gebruiksvriendelijk contentmanagementsysteem (CMS), waarmee u eenvoudig direct wijzigingen kunt aanbrengen. Gemakkelijk te bewerken, zoekmachine vriendelijk, Zeer aanpasbaar, meest populaire CMS ter wereld

Responsief

Aangezien meer dan 50% van al het internetverkeer afkomstig is van een mobiel apparaat, is het maken van een mobielvriendelijke website geen optie meer, maar een noodzaak.
Het begint allemaal met een responsief webdesign.
Met een responsief webontwerp kan uw website zich aanpassen aan, en een optimale ervaring bieden op elk apparaat waarop deze wordt bekeken.
Dit betekent dat uw website er geweldig uitziet en perfect functioneert voor een gebruiker op een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone.

Hosting

Onze managed hostingservices bieden een flexibele, goedkope hostingoplossing op maat van uw bedrijf.
Als uw provider zorgen wij voor alle dagelijkse hostingactiviteiten: software-updates, serverbeheer, e-mailhosting en ondersteuning.

Ons team staat voor u klaar.

Of u nu een grote e-commerce winkel of een klein lokaal bedrijf bent, onze managed hosting biedt beveiliging en expertise, terwijl u er zeker van bent dat uw website professioneel wordt beheerd.
En door onze systemen en software consequent te monitoren, kunnen we de veiligheid van uw website en de beveiliging van uw gegevens garanderen:

E-Commerce

Een flexibel e-commerceplatform dat een naadloze integratie biedt met uw WordPress-website.

WooCommerce geeft u de mogelijkheid om 24/7 online te verkopen met een geweldige klantervaring die u nergens anders vindt.

Meer dan 30% van alle online winkels zijn Gebouwd op WordPress Eenvoudig winkelbeheer E-commerce optimalisatie

Help & Support

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze klanten.

Laten we samen mooie websites maken.

Vertel ons over uw Project.

Waar we mee hebben gewerkt.

  • PORTFOLIO